Cricketbat service

Als uw Cricketbat beschadigd is, waarom zou u hem dan opsturen naar Engeland,  de portokosten alleen al zijn zo’n €50,00 retour!  Bovendien hou er rekening mee dat met het heen en weer sturen van uw cricketbat er ( door de Brexit)  douanekosten ad 22% van de waarde van het bat betaald moeten worden alvorens u het bat bezorgd krijgt.

Wij hebben in samenwerking met onze Engelse Batmakers ook het restaureren van cricketbats eigen gemaakt! Daarom kunt u ook bij ons  met uw cricketbat terecht om deze te laten maken, op gewicht te brengen of hem een onderhoudsbeurt te laten ondergaan. Wij hebben een eigen werkplaats waar wij alle reparaties kunnen uitvoeren.

Tobias Visee,Peter Borren, Wesley Barresi, Daan van Bunge, Mark Jonkman,Edgar Schiferli, Tonny Staal, Hidde Overdijk, Geert Mol, Vivian Kingma, Clayton Floyd, Scott Edwards en vele gingen u voor!

 

  

           

Vaak krijg ik via Whatsapp foto’s van kapotte bats , let wel het is voor mij heel moeilijk om van foto’s een prijsopgave te doen.. Om een goede beoordeling te doen van de benodigde reparatie blijft het toch het beste om langs te komen..

Refurbishment rates

Handle replacement € 60,00 ( service included)
Service / Cleaning € 35,00
Adhered Scufsheet removal € 5,00
Small crack repair € 40,00 ( service included)
Large crack repair € 50,00 ( service included)
Weight adjustment € 55,00 ( service included)
Balance/ pick up adjustment € 50,00 ( service included)
Scufsheet/ edgetape € 7,00
New grip € 8,00
2 component too guard € 5,00
Return by DPD ( insured)  NL € 15,00
Return by DPD ( insured) EU € 24,50