Hunts Cricketballen

The Batman heeft een unieke samenwerking met Hunts, en speciaal op het gebied van cricketballen. Voor alle klasse van de Nederlandse competities kunnen wij in nagenoeg alle kleuren ballen leveren. De ballen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn beproeft in de Nederlandse competities. De ballen blijven in vorm en de shine blijft ook goed zitten. Bovendien zijn deze ballen door deze samenwerking gunstig geprijsd. De senior heren ballen die gebruikt worden in de Nederlandse competitie wegen 5.5 oz. De damesspelen met 5 oz en de junior ballen wegen 4.75  oz.

League Special

Een “4 piecer” Top kwaliteits met de hand gestikte bal. Premium leer. Een vijf lagen opbouw van de beste kamgaren en kurk lagen. Subliem vorm behoud, en hoogwaardige afwerking wat de “shine” zodat deze lang blijft zitten.  Zeer geschikt en aangeraden voor top cricket zoals de Top- en Hoofdklasse, “Super grade A”. Verkrijgbaar in 5.5 oz             ( rood,roze,wit en oranje) 4.75 oz (Rood)

Turf King

Een “4 piecer” Top kwaliteits met de hand gestikte bal. Premium leer. Met een opbouw van een wol en kurk. Een bal die voor het gebruik van 50 overs zijn vorm en “shine” uitstekend behoud. Uitermate geschikt voor alle klasse van het Nederlands cricket.  Verkrijgbaar in 5.5 oz en 5.0 oz ( rood,roze,wit en oranje) en in 4.75 oz ( rood,roze,wit en oranje)

County Club

Een 4 “piecer” welke uitermate geschikt is voor junior cricket. De kern is opgebouwd uit kurk en wol en de Terylene stiksel bestaan uit 55 steken. De bal heeft een hoge glans en behoud prima zijn vorm. Verkrijgbaar in 5.5 oz (rood, roze, wit en oranje) 5.0 oz ( rood,roze) 4.75 oz ( rood,roze,wit en oranje)